Streamat tidsfördriv

Vi har nu kommit en liten bit in på uppehållet mellan säsongerna och abstinensen börjar ta fart mer och mer hos vissa, bland annat undertecknad, och därför tänkte vi inom Björnbröder att vi skulle erbjuda lite gemensamt tidsfördriv ett tag framöver.

Det vi tänker på är spelet Eastside Hockey Manager och möjligheten att spela om årets säsong. Detta då det är många som tror sig vara bättre än Fagervall & co i att leda laget, om man nu ska tro och lyssna på allt snack i forumen och på de sociala medierna under året. Därför är det nu upp till bevis för er då jag nu ger er chansen att visa att så är fallet.

Hur ska detta då gå till?

Jo, min tanke är att jag vissa kvällar framöver kommer starta detta spel, streama ut det på denna länken och sen låta ER bestämma hur jag ska spela. Besluten som tas kommer vara demokratiska och era diskussioner och beslut kommer tas i chatten som finns intill videostreamen.

Vi börjar från början med en trupp, som ni kan se nedan på bilderna.

Luleå Roster 1 Luleå Roster 2

Utifrån denna trupp ska vi sedan välja en line-up utifrån upplägget som syns på denna bild nedan. Tänk på att antalet spelare i truppen får vara hur många som helst men man får bara ha 22 spelare ombytta till match!

Luleå lineup

Sist men inte minst ska vi börja med taktiken, både lagspecifikt men även mer inriktat mot de olika linorna. Detta är något vi kommer gå in djupare på när vi väl börjar spela men ni som inte vet hur det ser ut kan se på bilden nedan lite vad vi kan välja på för inställningar så ni har lite koll redan från början när vi drar igång.

Luleå tactics

Så, vilka av er hänger på och ser om vi kan klara detta bättre och se om vi kan slå en kvartsfinal i CHL, en 4:e-plats i serien och en semifinal i SM-slutspelet? Sätt nu igång och fundera hur ni vill att vi ska formera laget och spela så kör vi igång på torsdag den 12:e Maj klockan 21.00 med den första sändningen där vi först formerar laget för att längre fram börja spela matcherna och sikta mot Le Mat!

(Framöver kommer speltider läggas upp via Facebook och Twitter i stället för här så om ni inte följer oss där redan, gör det från och med nu så ni inte missar något!)