Stå upp – För Luleå. För Norrbotten.

Den, sedan urminnes gamla tider, dock vise drakens utfällda, vida vingar skall,
trots krigsskador modell större fånga vinden som blåser i motvinden. Trots utmattade, slitna ben skall han resa sig, öppna sin strupe och släppa ut ett urgrunds-vrål, som kommer höras ifrån Tjuonavagges snötäckta och karga klippor i norr, till slätterna kring Malmö i söder.

Det är här och nu, som den uträknade, förhistoriska draken tar sina mäktiga första slag med sina sargade vingar för att återta vad som en gång var hans.

Stoltheten. Ryktet som varnade om makt och att den var näst intill omöjlig att fälla.

10 omgångar återstår och efter en väntad bortaförlust, är det nu mer eller mindre, idel måstematcher kvar. Varje hemmamatch skall det krigas. Vår borg skall åter ha ryktet om Sveriges svåraste bortamatch. En arena INGEN vill komma till. En arena som andas skräck.
Delfinen skall åter stoltsera i Luleås färger. Det skall gunga på H-läktaren och på isen skall det spelas hockey, där man inte tar fångar – utan där man ska kriga för varenda centimeter.

Det är dags att återta vad som är rätteligen deras. Hemmaborgen. Templet. Delfinen.

Slut nu upp, ni som kan. Stötta Luleå sista 6 hemmamatcherna. Kom i skaror. Ta med alla ni känner. Det KAN, med allas stöd, andas slutspelshockey igen. Spelarna får energi av att höra ert jubel, era ramsor, era applåder. Nu knyter vi den förbannade näven, knyter på oss halsduken, drar på oss matchtröjorna och ger oss fan på att säkra en play in-plats.

Kan vi göra det – är enormt mycket vunnet!

Visa motståndarna att Delfinen inte är vilken arena som helst – det är borgen, där man åker hem med svansen mellan benen efteråt. Där man inte får något gratis. Där motståndarspelare utsätts för ett djävla tryck. Där ramsorna skanderas högre än någon annanstans.

VI är Luleå Hockey. Luleå Hockey är VI. Det är dags att kriga. Det är dags att sätta ner foten!

Visa våra stålmän att ni alltid har deras ryggar. Att ni alltid, i medgång, motgång och i strid, aldrig viker av en tum.

För Luleå. För Norrbotten. För Delfinen. För H-läktarens hjältar!

Make it so.

/Skägget