Spellistan…

I slutet av andra perioden ropade sambon att det var dags att äta. Jag stängde av tv´n av två anledningar. Dels för att få grabben att slita sig från den, och dels för att jag inte vill vara/bli förbannad när jag äter.

Efter maten gick jag direkt och startade upp tv´n igen, får då bevittna 4-0.. bestämde då att jag kan ta disken direkt. Behöll matchen på i bakgrunden, men kvävde ljudet från den med att varva igång en av spellistorna jag satt ihop vid något tillfälle jag inte minns.

Och vid första anslaget av strängarna i första låten på listan infann sig tanke-banan direkt…. ”ja, huvudet på spiken, precis sådär känns det”. Låten jag lyssnade på var Duality med SlipKnot.. där refrängen för er som vet (och nu får även ni som inte vet lära er) innefattar textraden :               ” I push my fingers into my eyes
It’s the only thing that slowly stops the ache

Jag slogs också av tanken att det faktiskt är november, och konstaterade med en suck att historien upprepar sig. November = kopiös mental istid och avgrundsdjup formsvacka. skillnaden i år är att vi inte har CHL att använda oss av för att flytta focus från form och tabellplacering. Vad att göra då då?

Ska Skuggan slänga slipsen? Ska röster höjas för att han ska sparkas ? Ska det sparkas spelare och värva in nått nytt unikum eller Messias? Ja dom närmsta timmarna och dagarna lär vi kunna läsa dom olika fantastiska  och självklara lösningarna i diverse sociala medier.

 

Och håll på med det ni. Ni har era tankar, idéer och lösningar. Jag respekterar det. Jag håller inte med, men jag respekterar det.

Jag som många andra är besvärad, orolig och rädd när jag i match efter match får se att passningsspelet är som bortblåst, samma sak med uppspel (och nej, jag tycker inte att dumpa in skott och chansa på att man upphäver icing eller låsa fast pucken i sarghörn är ett sätt att bygga anfall)  och skott i första läget.

Men som jag år efter år hävdar och påstår, så håller jag fast vid det i år också. Det kommer att vända, jag vet inte när, hur eller p ga vad, men det kommer att vända.

Det må vara slumpen eller meningen eller ingenting. Men iaf, när jag började knåpa ner mina tankar så rullade Vi älskar Per Ledin med BDA Orkestern igång. Tänkvärda textrader i den trudelutten.

 

/ Locket