Savilahti-Nagander lämnar Luleå

Nyheten slog ned som en bomb, bara för en liten stund sedan.

Ni kan läsa om nyheten HÄR.

Det är en skandal och inget annat. Savilahti-Nagander som varit en av de jämnaste backarna senaste säsongen och även denna säsongen. Går sällan bort sig, säkrast i egen zon och ett psyke utan dess like.

Hur han kan lämna Luleå före Melart, är för mig ett mysterium. Jag förstår att Per vill lämna Luleå, i och med den uteblivna istiden. Men, jag kan för mitt liv inte förstå hur Luleå kan välja att behålla vår sämsta spelare på många, många år – Ilari Melart.

Jag vet, jag vet… ”Man ska stötta laget” och allt sånt. Men, jag kan tyvärr inte bortse ifrån det faktum att MELART fortfarande är en registrerad spelare i Luleå och att Savilahti inte är det.

Det måste ju vara den stora lönechecken som Melart sitter och ruvar på, som är spöket. Ingen klubb som riktigt vill betala hans 110k i månaden. Melart måste ju få speltid, annars har man kastat pengar i sjön. Oops… Well… Too late, there….

Jag önskar, såklart, Per all lycka i framtiden och hoppas se dig i juniorleden en vacker dag, som tränare. En kille med bra inflytande och som har en down-to-earth-anda runt sig.
Du kommer alltid vara en stålman i mina ögon.

Ah, bara en sista sak…

Avgå Osten.

/Skägget