Ny tid, ny strid

Se vi ska bortom dimhöljet min vän,
Se vi ska bortom dimhöljet min bror,
Se vi ska bortom dimhöljet,
Över taggtråden
Korsa minfältet
Bortom dimhöljet

Det är måndag, det är ny matchdag och det är dags för strid igen. Match 2 är på ingång och jag tror alla med mig önskar ett hårdare och tuffare spel än senast för det var, helt ärligt inget att hänga i julgranen.

Nu är det tid att våra krigare, precis som i texten ovan, ser bortom dimhöljet som var den första matchen mot Frölunda och det efterföljande resultatet, tar på sig arbetskängorna och tillsammans med övriga ledarstaben och alla runt omkring, ja vi supportrar ska också hjälpa till på alla de sätt vi kan vilket jag vet att ni som är på plats kommer göra, går över taggtråden som är dagens match, fortsätter genom detta minerade fält som är semifinalserien mot ett svårspelat Frölunda och kommer ut på andra sidan med huvudet högt och med en säkrad finalplats som vinst.

Vet inte varför jag kom att tänka på denna låt och framförallt denna refräng just nu men den känns passande på flera plan just nu. Det är inte bara i denna matchserie man kan applicera dessa rader utan även i samhället i stort. Vi alla vet inombords att om vi alla jobbar tillsammans mot samma mål kan stora saker ske och det är detta som får mig att drivas framåt. Att någonstans där bortom dimman finns en åtråvärd lösning och ett pris som vi alla drömmer om.