Lösa tankar om allt och inget

image

Nu är vi där igen. Det är uppehåll för landskamper med Tre Kronor. I mina ögon helt meningslöst. På samma sätt som att den allsvenska fotbollen stannar upp när fotbollslandslaget har träningsmatcher, som om hela laget bestod av enbart spelare från dom allsvenska klubbarna. Så är det ju givetvis inte, samma sak med Tre Kronor.

Visst, spela meningslösa matcher i meningslösa turneringar men låt den riktiga hockeyn, som faktiskt betyder nått fortgå.

Det enda roliga iochmed detta är att man får chansen att se Klasen lira med trollspöet igen. Jag saknar verkligen den karln.

Man har ju alltid vissa lirare som man vill ska återkomma till sitt lag. Jag har haft flera stycken. Nu har förståndet dock sansat mig och fått mig att inse att spelare som Toni Koivistu, Olausson, Vihko  och spelare från förr inte längre är vad dom en gång var. Men jag vill verkligen ha tillbaka Linus och Linus.

Nu är det inte långt kvar iaf till nästa match. På tisdag är det äntligen dags igen och min och mångas abstinens och ångest stillas. Väl mött efter den drabbningen med nya ord om den matchen.

/ Locket