Kommande omstart och nystart

Säsongen är över sedan länge, laget har börjat formas och försäsongen är igång så då är det passande att berätta vad vi inom Björnbröder jobbar med också, för även vi startar nu upp inför kommande säsongen själva också. Jag vill alltid utveckla Björnbröder och göra oss större & bättre inför varje säsong, i den mån det går att göra saker bättre givetvis, och har under en längre tid funderat på hur och vad man kan göra för att uppnå detta.

Till kommande säsongen blir det därför lite ändringar i grupperingen, detta på grund av olika orsaker, och detta medför att vi nu kommer behöva nya personer in i gruppen som är villiga att lägga ner både tid och arbete på detta. Det vi nu söker är två ny personer som kommer få varsitt eget, vi kan kalla det, ansvarsområde inom gruppen under säsongen.

Person 1)
Vi söker dig som vill följa våra juniorlag mer ingående. Du kommer skriva både i bloggen under veckorna och även delta med en kortare rapportering i podcasten under ett eget segment (kanske inte varje vecka men till och från iaf). Du behöver ha tiden att se matcherna, live eller via LiveArena väljer du själv. Då vi både vill följa J20 och J18 mer blir det många matcher i veckan som måste gås igenom vilket innebär att det kommer ta ganska mycket av din tid vilket du måste tänka på.

Person 2)
Vi söker även dig som kan och vill ta ett större grepp om damerna och följa dem med samma upplägg som vi haft under föregående säsong, det vill säga blogginlägg och ett fristående podcastavnitt varje vecka där vi går igenom matcherna mer ingående. Även här gäller att du är medveten om att det kan ta ganska mycket av din lediga tid.

Till båda platserna gäller att man givetvis inte behöver bo i Luleå utan så länge man är villig att lägga ner tiden och har det brinnande intresset för Luleå Hockey är det mer än nog. Känner du dig intresserad att ta en av dessa platser? Du kanske vet någon som skulle vara intresserad av att syssla med detta? Hör av dig till mig så tar vi det vidare därifrån.

Ni når mig via mail på fredrik@bjornbroder.se eller via @bjornbroder (samma namn på både twitter, instagram och facebook).

Hoppas ni vill hjälpa oss bli större och starkare!
/Fredda