Kobrans julblogg

Nu så här i juletider ska man vara extra snäll, för annars kanske inte tomten kommer och knackar på dörren och det vore ju otroligt tråkigt. Därför tänker jag nu visa min snälla sida genom att dela ut lite julklappar till höger och vänster.

Jag vill dock börja med att knyta an till förra årets julpodd (http://bjornbroder.se/podcast/julklappsutdelning/) genom att säga att ratten som Skägget delade ut till Johan Forsberg faktiskt kom fram till slut. Vad menar hon nu, kanske ni undrar. Men det är väl ändå rätt givet? Mouillie-rat.

Vet ni förövrigt vem som kommer sprida mest värme i Luleå i helgen? Jo, givetvis Jule-ljus Junttila.

Nu till julklapparna.

Jag vill börja med att skicka boken Mitt i mål av Harriet Risérus till Jacob Lagacé då jag tror att den skulle passa honom som handen i handsken.

När jag ändå nämner böcker så skulle jag även vilja skicka ett svensk-engelskt lexikon till Skuggan. Det finns nämligen fler bra engelska ord än ”Come on boys”.

Nu till en julklapp, som jag från början, hade lite svårt att bestämma adress till. Det handlar om ett par extra tjocka stödstrumpor. Men jag beslöt mig till slut för att skicka samma julklapp till flera personer. Allt för att vara så snäll som möjligt. God jul säger jag därför till Jimmie Ericsson och Pär Arlbrandt. Nu kanske ni slipper falla så lätt framöver.

Julklappssäcken tuffar vidare till Göteborg. Till Frölundas Kristoffer Gunnarsson skulle jag vilja ge en blankett från Skatteverket gällande namnbyte. Jag tycker nämligen att han borde byta namn till Kristoffer Två med tanke på hur ofta kommentatorerna tjatar om den där Christoffer Ehn.

Givetvis vill jag även skänka en tanke till Linköping. Förra året fick de en discokula och en skämskudde av mig. I år skulle jag vilja dela ut en tifokurs till deras supporterklubb White Lions samt biljetter till H-läktaren.

Sist men inte minst skulle jag vilja skicka en högtalare till Behrn arena. Det var nämligen länge sedan jag hörde den fantastiska skönsången ”Det är vi som är Örebro”.

Från Mig till Er Alla vill jag nu Önska en Riktigt God Jul!