Historisk vinst

Då är damerna igång på allvar och den började på bästa sätt, med en bortavinst med 3-1 mot MODO i Luleås första match någonsin i Riksserien!

Sitter nu och tittar på matchen i efterhand och njuter i fulla drag även om spelet, av förklarliga skäl, inte sitter riktigt ännu men det löser Glader & Co ganska snart skulle jag gissa. Oavsett vilket är jag stolt Luleåsupporter idag av flera anledningar. Dels för att klubben gör denna stora satsning på damhockeyn, som behöver all pushning den kan få men även för på det sätt laget spelar och givetvis på grund av vinsten.

Vad kan sen vara bättre än att ett av nyförvärven får göra två mål och bli historisk på kuppen? Något säger mig att Michelle Karvinen bara kommer bli bättre och bättre under säsongen också. Där får övriga lag något att bita i för att försöka förhindra henne att hitta nätet igen! Mitt tips? De kommer inte lyckas!

Nu är det en knapp vecka till nästa match och jag hoppas det blir lika positiva tongångar från detta håll även efter de matcherna!

Till slut… BRA JOBBAT TJEJER!