Hallå rö´

Hej hej. Satt här och fick feeling. Och för första gången så ska jag nog tacka jobbet för det. Du förstår, jag jobbar som gruppsamordnare/avd. chef på en fabrik och idag var det dags för mig att få en sammanställning av en enkät undersökning som mina medarbetare svarat på ang mig och mina egenskaper. Detta har på nått jävla vänster inspirerat mig att skriva några rader ang Luleå Hockey (inte ett dugg logiskt jag vet men iaf).

 

Det är den 13 januari 2016. Det är dagen innan ännu ett derby mellan  Lule och Saik. Och det är med blandade känslor som jag ser fram emot detta. Jag vet att matcherna mot Saik är fyllda med känslor från båda lägren och deras supportrar, och även för mig så är det speciella matcher.

Men för mig personligen så är matcherna mot Lkpg dom viktigaste under säsongen, Jag är född och uppvuxen i det lilla samhället Åtvidaberg, beläget ca 4 mil söder om just Lkpg.

Jag gick på gymnasiet i den stan under den perioden som Lkpg gjorde debut i Elitserien. Det var en otrolig hets kring allt det där, på samma sätt som det blev jävligt tyst när dom åkte ur igen. Men under den tiden så blev jag så förbannat provocerad av hetsen kring laget som gått upp att ”hatet” växte fram. Jag bar min Luleå halsduk med stolthet varje dag genom den stan, jag njöt varje gång som Luleå besegrade deras lag på precis samma sätt som jag gör idag.

Så för mig så var det en MAKALÖST viktig seger när Lkpg kom på besök härom veckan. Det var min revansch i mitt derby efter att jag bevittnat Luleå fått smörj på bortaplan av katterna x2.

På samma sätt som kamrat och kollega Hillman fällde en tår vid Luleås 3-1 mål skrek jag mig hes och mina ögon tårades (faktiskt) när jag insåg att segern var ett faktum. Jag älskar när Luleå vinner, Jag ÄLSKAR när Luleå vinner över Lkpg.

Men i morrn är det dags för det riktiga derbyt, Och jag tror att vi vinner. Det är liksom vår tur nu, Matchen senast mot Captain Chris och hans HV var en besvikelse, MEN en segersvit kan inte hålla på i evigheter. Det kommer förr eller senare en förlust, en plump i protokollet och jag tar den hellre mot HV än mot Saik. Nu har vi klarat av den förlusten och laget är mer taggat än någonsin (tror jag).

Jag törs inte spåna i något slutresultat men seger tror jag iaf.

 

Jag läser mig även till att Bill är nu nära en comeback. Och det är något jag sett fram emot, MYCKET. Jag tror att han kommer att bidra med en extra dimension till Luleås spel på vägen fram emot guldet (!).

 

 

Jaha, vad har allt detta svammel att göra med mitt jobb att göra då undrar du… Ja inte ett skit mer än att jag och Luleå Hockey har samma inställning…. Vi ska visa dom jävlarna!

 

/ Locket

 

En reaktion på “Hallå rö´

Kommentarer inaktiverade.