Gnällspik Live

NU har tredje perioden dragit igång, men jag måste skriva av mig redan nu.

Ja jag vet, det är bara början av säsongen, och man ska inte måla fan på väggen, och det är inte tränaren som är på isen och bla bla bla, nu måste jag spy ur mig lite..

Vad fan är problemet?! Fler skott utanför mål än på, stjärnor, artister och poänggörare har värvats in, och vi kan inte bättre än så här?

Jag har gillat Fagervall hela tiden men nu undrar jag.  Är han rätt? Har han rätt idé? Har han satt ihop kedjorna rätt? Vad är det som gör att Sweatt och Rajala inte gör mer än dom gör?

Jag är less på halvdana insatser på isen, jag är trött på att se skott som inte tas i första läget. Jag vill inte se icing efter icing, jag vill inte se puckar som dumpas ner i offensiv zon. Eller halvdana pass och fantasilöst spel

Jag vill se mål, inte snygga pass. Skjut i första läget skjut i andra läget, ja skjut när fan som helst. Gör man inga mål så vinner man inga matcher.

Dom ända som imponerar på mig i truppen just nu är Fabbe, Granström och Foppa.. Jag saknar Rönken som jag saknar snus när dosan är tom. Fortsätter det så här så höngerbjag mig från en låg gren i äppleträt`. Just nu vill jag gå i ide. Väck mig när det har vänt…

Så slut gnällt för denna säsong….hoppas jag.

8 minuter kvar av tredje…

/ Locket