Då var det (snart) dags…

image.. för ännu en säsong med Luleå Hockey. Herrar, damer och juniorer. Jag är alltid lika laddad, nervös, glad och övertänd när hockeyn start närmar sig.

Denna säsong känns bra. Jag är mycket spänd på att följa juniorernas framfart. Inte bara för deras säsong i år, jag vill se vad som kan komma att bli framtida spelare i A-laget (om föreningen kan se till att satsa ännu mer på sina egna talanger).

Damerna har en minst sagt spännande säsong framför sig. Regerande mästare och kanske en ännu bättre trupp än förra året! Glader har gjort och kommer antagligen göra både laget och oss supportrar fortsatt glada. Laget känns starkt, vasst och minst sagt spännande. Jag är en av dom som tidigare inte alls haft nått stort intresse för damhockey förut. Men det har kollegorna ( och framförallt Erik) i Björnbröder sett till att ändra på. Jag är minst sagt imponerad och helt såld på damernas spel och hoppas innerligt att dom får mer stöd, uppmärksamhet och uppskattning under året och åren som kommer. Girlpower!

A-laget då.. Jo. Min känsla här är den samma som den är varje år. Optimism! Förhoppningsfull! Jag har hört och hör fortfarande en del missnöjda röster om ditten och datten. Men min känsla kan bara laget påverka.

Det har i vanlig ordning både försvunnit och tillkommit spelare. I år var det även dags för (en del) nya tränare. Även här hörs det röster, bu som bä, men jag håller mig neutral ett tag till tills det finns tillräckligt material för att hylla eller kritisera. Jag är glad att det inte skriks ut en massa offentliga målsättningar som guld x2 och seriesegrar, dock jag räknar med att detta är målet  som laget och föreningen har (internt) och kämpar med alla medel för nå! Jag är taggad, jag har abstinens och jag är beredd.

Ge mig tuff, fysisk, snygg, vass propaganda-hockey i match efter match. Ge mig kärlek och stöd i överflöd från läktare och forum. Och ge mig möjligheten att kunna vara på plats för premiären och marschen. Jag längtar ”hem”.

Med förhoppningsfulla och längtande känslor från Åtvidaberg / Locket