Björnen som sov

Någon eller något har väckt den björn som sov.. Kan det vara de norrbottniska Stålmännen själva ?

 

Jag har lite som förra året vid den här tidpunkten återigen fått vatten på min kvarn. Jag var tjurig och vägra stämma in i klagosången då om att allt förlorat och kört, jag stod fast vid att det skulle vända förr eller senare.

Så här dags förra året gjorde Luleå en LHF Live sändning med Osten och Fagervall om det prekära läget laget befann sig i, det hade ropats på att Fagervall skulle sparkas och det ena med det tredje. Exakt samma sak har inträffat i år. Cmore gör nån form av enkät bland Luleås fans och majoriteten tror att sparka tränaren är vad som skulle var effektivast för att vända Luleås formkurva.

Jaha, och vad sägs det nu då? Är inte skutan vänd nu då? Vinner vi inte igen ? Spelar vi inte bättre?

Visst, vi gjorde tre (!) självmål mot Frölunda vilket kostade oss matchen. MEN vi spelade klart bättre än vad seriens (fram tills igår kväll) ledare och dominant gjorde. Vi ligger bara på tionde plats , vi har strul med skadade målvakter och stjärnvärvningar som inte producerar.

Men försök att tänka lite utanför den där jävla boxen då. Om vi kan vända skutan med dom förutsättningarna, tänk då vad vi kan prestera när även dom bitarna faller på plats.

Kanske är föreningens drömmar om nått stort, inte helt omöjligt.

Jag är säkert ensam om att se det så, men det skiter jag i. Jag ger aldrig upp. Jag tror på mitt Luleå.

 

Björnen sover, Björnen sover .. den vaggvisan kan vi lägga åt sidan.

 

/ Locket