Bitterljuv start

Det var en start på säsongen vill jag lova! Jädrar va gött.

Men jag kan inte låta bli att deppa lite iaf. Jag missade hemmapremiären i år igen, jag missade premiärmarchen i år igen. Detta gör mig förbannad. Hur svårt ska det kunna vara att flyga från en stad med en flygplats till en annan dito? Dagens I-landsproblem. Det ironiska i det hela är att den staden jag ville flyga ifrån var Lkpg.. Detta jävla Lkpg. Staden med laget som alla runtomkring håller på för att det är det närmst, punkt. Inte för att man följt dom sen unga år, inte för att man beundrar dom eller älskar dom. Nej. Enbart för att de är närmst. Innan dom tog sig upp i Elitserien så var det HV som gällde för samma skara.

MEN.. skit i det nu. Luleå, mitt älskade ärade Luleå. Ni ligger inte närmst mig, men ni ligger närmst och i mitt hjärta. Jag har varit er följeslagare, försvarare och trogna supporter så länge jag kan minnas.

Ni mötet alltså det lag jag har svårast för av dem alla ( jag som östgöte, mitt Skeå ) Lkpg.

Och som ni gör det. Efter en skakig och ibland kass inledning på säsongen så ställs ni emot en av toppfavoriterna. Och dom pulveriserar ni. Ni gör dom min farfar brukar säga.. Ni ”gör tvål av jävla”!

Jag är stolt, jag är glad, jag är mallig. Jag behövde inte säga ett ord bland kollegor och medmänniskor i byn där jag bor. Jag bara log. Dom visste varför, jag visste att dom visste varför. Det räckte så. En bild säger ju mer än tusen ord och allt det där. Jag hade mer en gärna sett det på plats. Men jag kommer.. tro mig, jag kommer.

/ Locket