4-2, 013 och 7

Det är fredag på en torsdag, ledigt i morgon och match ikväll. Den laddar jag inför med en mustig gulaschsoppa. Och det är en bra känsla jag bär på. Inte bara för att Stålman Åkerström ska hyllas och äras inför en förhoppningsvis packad Delfinen. Inte bara för eventuella glädjetårar och gåshud utan också för att min magkänsla inför matchen är bra. Så om du läser detta innan spelbolagen stängt spelen så släng in en hundring på 4-2 seger.

Men allt detta är ändå bara lugnet före stormen.

På lördag är det nämligen borta premiär mot Lkpg, mitt personliga Skeå… Jag kommer att vara där, Hanna kommer att vara där och jag kommer att skrika mig hes. Jag ser fram emot det med blandade känslor. Jag avskyr verkligen, med varje cell i min kropp, att besöka den där anläggningen. Och att få se Luleå förlora där är det värsta som kan hända inom sportens värld. Inte för att det kommer att hända nu på lördag, men för att ni ska förstå mig och mina känslor lite bättre.

 

Men vi värmer upp med kvällens drabbning! Seger och Janne är tillbaka. Kanske får jag skaka denna legends hand på lördag.

 

/ Locket