W O W

Nej… inte som i det där spelet. WOW!! som i SÅ J**LA BALLT!!

Och nu tror ni säkert att jag menar den nya ljus och ljudanläggningen, och den har iofs samma faktor, men nej.

Jag syftar här på den sedvanliga premiärmarchen! Jag lyckades med konst stycket att inte kunna medverka även detta år mer än via bilder och nån videosnutt. Det är verkligen så förbaskat häftigt! Luleå Hockey sträcker på sig och känner stolthet över sina fans, det lovar jag!

Att sedan Delfinenär utsåld och packad till max med sina totalt 6220 åskådare är ren och sann eufori. Jag älskar dessa bilder, dessa människor och denna förening!

Och som den berömda grädden på moset, löken på laxen, snusen efter maten, vänder underläge till seger på ett Brynäs som vi haft Skeå-svårt för de senaste säsongerna får mig nästan att smälla av!

Jag kan bara bocka och buga.

TACK

Tack Luleå, Tack fansen.

#handhjärta

 

/ Locket