Slutspelen är här! Framåt Luleå Hockey!

Nu till dagarna firar jag hela två år som medlem i Björnbröder. Det tar sig, sa mordbrännaren. Tiden går verkligen fort när man har roligt. Men det är inte det enda jag firar, eller rättare sagt njuter av, just nu.

Jag njuter även av grabbarnas seger igår samt det kommande slutspelet, damernas semifinalplats och fortsatta kamp ute på isen, Johan Forsbergs personliga målrekord i SHL, Luleåfansens ständiga ångande i Delfinen samt det traditionsenliga #OperationRödaLuleå som precis har startats upp igen i hela landet.

Jag blir bokstavligen riktigt rörd när jag läser att en hel drös med Luleåfans, bosatta i Luleå med omnejd, just nu är på väg till Malmö för att heja fram grabbarna till ytterligare en seger imorgon. Dessutom kommer det att komma ett gäng mer ”lokala” Luleåfans dit. Det kommer minst sagt bli festligt.

Detta engagemang, från norr till söder, är så sjukt häftigt. Det krigas verkligen i med- och motgång och i strid för laget i våra hjärtan.

Kudos till alla er, som på ett eller annat sätt bidrar till detta!

Imorgon spelar även damerna en otroligt viktig match, hemma i Delfinen, mot Hv71. Vinst gäller för fortsatt chans om en (ny) finalplats. Så till alla er som inte har möjlighet att ta er till Malmö, försök att ta er till vår eminenta hemmaborg istället! Damerna förtjänar minst lika mycket kärlek och stöd som grabbarna.

En förening – en kärlek. Så enkelt är det.

Fortsätt att sprida kärlek där ute. Tillsammans går vi för nya segrar!

/ Kobran