Öppet (kärleks)brev till spelarna i LHF/MSSK

Så här dagen innan LHF/MSSK:s historiska första finalmatch skulle jag vilja ta tillfället i akt och författa ett öppet (kärleks)brev riktat till spelarna i LHF/MSSK.
Även om jag bara kan tala för mig själv hoppas jag att många kan nicka instämmande i det jag skriver.

Först skulle jag dock vilja börja med en lite tråkig sak. Tyvärr talar allt för att jag kommer bli tvungen att se morgondagens batalj på SVT Play hemma i soffan (om inget mirakel skulle ske dvs.). Något som känns riktigt bittert då jag innerligt hade hoppats kunna vara på plats och stötta er i Stångebro. Dock hoppas jag att alla som har möjlighet tar sig dit och ger er det stöd ni förtjänar.
För det är ju faktiskt som så att ni förtjänar allt tänkbart stöd. Jag kan inte på ett adekvat sätt beskriva med ord den enorma glädje och stolthet ni får mig att känna, och detta till trots att jag bor över 130 mil från Luleå och Delfinen.
Precis som Toyne var inne på i gårdagens reportage i TV4-sporten så är det rent omöjligt att inte älska er. Trots att ni måste jobba eller studera vid sidan om hockeyn så märks det hur mycket ni brinner för sporten och Luleå Hockey. Jag hoppas att ni, inom en inte allt för avlägsen framtid, ska kunna leva på hockeyn. Allt annat vore ett rent hån mot er och alla andra tjejer som spelar hockey.
På tal om att ni verkligen är älskade så är det ingen överdrift att ni har tagit oss med storm (jag är inget undantag, snarare tvärtom). I vissa fall känns det nästan som att jag tjatar hål i huvudet på min bekantskapskrets (där det även ingår totalt idrottsointresserade personer) med hur pass förträffliga ni faktiskt är. Nåja, ni är ju så sjuhelvetes jävla bra och då tycker jag allt att folk bör bli varse om det!
Inför morgondagen och helgen funderade jag lite om jag skulle ger er något tips lite sådär från läktarhåll, sen kom jag att tänka ”äh va fan, ni vet precis vad ni behöver göra för att ta det där guldet”. Efter ha följt er under säsongen så har jag fullt förtroende för er och vet att ni klarar det!

Kör hårt och kick some ass!

Jag älskar er alla (ingen nämnd, ingen glömd) så jävla mycket!
/Rödskägg

En reaktion på “Öppet (kärleks)brev till spelarna i LHF/MSSK

Kommentarer inaktiverade.