Nyp mig

På min bredaste östgöska: A men lejte så! .

Är det sant detta som jag får vara med om ? Efter så många år av frustration, månadslånga formsvackor, placering långt ner i tabellen, ångest inför matcher och med en känsla av att vara glad om vi klarar kontraktet denna säsong till det vi nu får vara med om och uppleva?!

Jag har inte knåpat ihop många rader denna säsong i strålande Björnbröders regi. Har inte vågat om jag ska vara ärlig, men u känner jag att jag måste skriva av mig innan vi går in i slutspelet för då blir det om möjligt samma sak igen om inte värre, skrivkrampen.

Jag var på plats i torsdag, 7/3 när Lkpg bjöd in till match. Jag har inte gjort nån hemlighet av vad tycker om det laget. Varje gång jag åkt till den arenan har det varit med en klump i magen. Tidigare säsonger har jag upplevt många förluster för Luleå där, fått lyssna på medgångspublikens hån och okunnighet från läktarplats och i kiosk/bar-köer.

MEN!

Denna gång var jag inte orolig, jag gick med lätta steg och med sång i bröstet från parkeringen till den f.d chokladlådan ( Cloetta Center, förövrigt ett j**ligt smart namn). Jag mötte upp polaren och vi slog oss ner. Redan på vägen till arenan tänkte jag på att det var tunt med folk. Brukar vara betydligt mer folk i vägen. Vi slår oss ner och matchen drar igång. Det var inget snack. Bortsett från en stund i mellan akten så var det Luleås match från nedsläpp till slutsignal. Man vann puckar och närkamper, man fintade och dribblade fritt på ett sett jag aldrig upplevt på plats tidigare. Senast det hände var när jag high-five:ade Åkerström från läktarplats inför 3 perioden.

Luleå vann, jag vågar säga enkelt, lätt mot Lkpg och jag mådde och mår fortfarande underbart av det. Att det sedan kröntes med att slå tillbaka dom ytterligare en gång igår gör ju inte saken sämre! Den matchen för övrigt visar också på något som, inte varit omöjligt kanske men ytterst ovanligt under tidigare år. UPPHÄMTNING! Att falla ihop som ett korthus har vi ju upplevt tidigare men att resa sig ur bråten och komma tillbaka. EUFORI!

Det var en match att se, att minnas och vara glad åt.

Tack Luleå, och tack Lkpg för visat intresse.

/ Locket