Lite nytt

Det är ny säsong och både herrar och damer har dragit igång i seriespelet fullt ut när detta inlägg skrivs. Viss ringrost har givetvis lyst igenom på isen men fem vinster på fem matcher (damerna fyra och herrarna en) gör ju att man mår riktigt bra. Att det är lite rost är inte så konstigt, det är trots allt lite nya spelare i klubben som måste komma in i det hela och som alltid räknar jag med att det kommer bli ännu bättre framöver.

Vi inom Björnbröder vill givetvis inte vara sämre utan till denna säsong har även vi bytt ut lite ”spelare” men jag kände att det inte var nog med bara nya ”spelare” för oss också utan vi ville göra lite mer, ta ytterligare ett kliv framåt så att säga.  Frågan är bara, hur skulle vi göra det?

svaret var lika enkelt som snyggt, vi uppdaterar loggan ytterligare en gång, denna gång med hjälp av någon som verkligen vet vad hen gör. Ni har redan nu sett loggan här uppe i headern, och om ni missade den, scrolla upp och titta på den och återkom sedan hit igen så väntar jag här så länge…

har ni kollat nu? Visst är den snygg? vi är i alla fall sjukt nöjda med hur de blev. Om sanningen ska fram låg denna loggan i pipen redan inför förra året men av olika anledningar blev bytet inte av då men som man säger, den som väntar på något gott…

Vem ska vi då tillskriva denna snygga logga? Vi bugar, bockar och skickar ett sjukt stort tack till Efraim Larsson som gjorde dessa till oss. Men vem är nu han då? Ni som har Twitter och som gillar hockey har kanske lite koll på honom och för er andra, han är en hockeytok från Västkusten som brinner för Frölunda (han är bra på mycket men här har han givetvis fel färger).

ni kan följa honom på Twitter här eller kolla in hans läckra portfolio här.

Nu är vi helt redo för nya säsongen, hoppas ni hänger på oss!

/Fredda